Kontakt os på 22 20 17 17

Gl. Gugvej i Frydendal ved Aalborg.

GPS-en og landinspektører i sving.

Bydelsudvikling - Frydendal

Borgerne i Frydendal ved Aalborg har en drøm og vision for deres område.

Borgerne i Frydendal har længe ønsket en ny lokalplan der giver mulighed for at ombygge eller måske bygge nyt langs med Gl. Gugvej.

Plan & Udvikling i Aalborg Kommune har et stykke tid arbejdet med et nyt lokalplanforslag der bl.a. omfatter ny vejføring for dele af Gl. Gugvej, ny cykelsti, støj dæmpende foranstaltninger samt naturligvis et samlet økonomisk overslag.

Jeg fik for nogen tid siden en henvendelse fra Aalborg Kommune, hvor de spurgte om jeg med ultrakort tidsfrist på kun 14 dage, kunne afsætte vejskellene langs Gl. Gugvej.

Jeg sagde naturligvis ja – men var også helt klar på, at en så kort frist for et relativt stort projekt kræver is i maven, benhård prioritering og omhyggelig planlægning.

Jeg skulle f.eks. skaffe gamle skeloplysninger på magisk vis hos Geodatastyrelsen. Så skulle de gamle mål omsættes til koordinater, som jeg skulle afsatte i marken. For øvrigt skulle jeg også lige nå at bestille og få leveret mængder af træpæle, skelrør og skelmærker.

Alt lykkes, og det blev jo så også til et par dejlige dage i marken i et finurligt forårsvejr.

Det bliver selvfølgelig spændende at følge hele projektet. Hvordan går det med byrådets beslutning? Hvordan bliver forløbet af vej og cykelstier, og hvad med eventuelle lednings omlægninger? Hvad bliver resultatet af den offentlige høring?

Et større projekt hvor jeg blot var en lille brik, men spændende at være med til.

Jeg vil ønske alt godt for borgerne i Frydendal og held og lykke med projektet.

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk