Kontakt os på 22 20 17 17

Bygget over skel – et kendt problem og nye muligheder

Februar 2018

Danmarks pt. billigste hus er bygget over skel,- det viser matrikelkortet.

Vi er i en lille jysk landsby hvor der er flere billige grunde og huse. Det samme gælder i øvrigt mange andre mindre byer og landsbyer. Det har flere virksomheder med speciale i ejendoms-udvikling også fået øje på.

Ofte opdager udviklingerne, at der er uoverensstemmelse omkring skelforløb. Det kan være at den tidligere ejer f.eks. har bygget over skel, eller naboen har hegnet på fremmed grund.

Inden projektstart er det nødvendigt, -og billigst i øvrigt, at få udredt og løst konflikten. Det sker enten ved en ”Ejendomsberigtigelse”, eller ved ”Arealoverførelse”.

En af mine kunder bad mig udrede ovennævnte ejendom. Det blev noget af et detektiv arbejde.

Ejendommen blev udstykket i 1930érne. Oplysninger om bagskel stammede fra 1910. Altså måtte jeg på jagt i flere arkiver. Gennem årene sker der jo ofte matrikulære forandringer hvilket betød, at flere forskellige måleoplysninger skulle stykkes sammen.

Jeg måtte også en tur i marken. I bidende vinterkulde og frost blev skelpunkter og hushjørner nøje opmålt, og et færdigt måleblad kunne konstrueres i mit CAD system.

 

Som en dejlig sidegevinst viste det sig, at der i landsbyen gemte sig flere interesseante muligheder for opkøb af arealer til nyt byggeri. 

Undgå ærgelser og unødige omkostninger. Lad mig checke jeres projekt inden opstart.

Bygget over skel – et kendt problem der også kan give muligheder

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk