Kontakt os på 22 20 17 17

Det bedste fra to fag-verdner

februar 2023

Inderst inde vil mange landinspektører gerne være med til at gøre en forskel. Med knaphed af arbejdsresurser flyttes landinspektørens fokus automatisk til disse fagområder. Her opstår nye muligheder.   

I de seneste år har opgangstider i byggeriet nydt godt af vores erfaringer, men tiden er til at sadle om for de kalder på vores resurser i www.COWI.dk. Her kan vi være en del af arbejdsstyrken, som passer på Danmark og naturen.

Den næste lange tid vil Tenna og jeg selv også være en del af Natur og Arealer Vest, www.COWI.dk sammen med 100 andre fabelagtige kollegaer. Det har været en ønskedrøm gennem hele 2022, at være en del af Energi-, infrastruktur og biodiversitetsprojekter i en kaliber, hvor kun de største forretninger er med. Det glæder derfor os meget, at det allerede her i starten af 2023 er gået i opfyldelse hos COWI. 

Det fantastiske er, at www.ejendomsret.dk består -dog på nedsat blus, men så til gengæld med fuld fokus på de matrikulære arbejder, som kun de privatpraktiserende landinspektører kan udføre.

60% af tiden sidder vi i afdelingen Natur og Arealer Vest, COWI Aalborg hvor vi sammen får kickstartet tilstedeværelsen af kompetencer indenfor arealer og rettigheder på kontoret i Aalborg.

 

Ejendomsret COWI Natur Arealer

Nikkende Kobjælde, Skallerup indlandsklitter - Fotograf Erik Bilde

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk