Kontakt os på 22 20 17 17

EBR – nyt register

September 2022

Et af de nyeste skud på stammen over offentlige registre -EBR. EBR indeholder oplysninger om samtlige ejendomsbeliggenhedsadresser, som er tilknyttet hver eneste ejendom i DK.

Hvornår skal du så være opmærksom på EBR.

Ved køb og salg af ejerlejligheder, især hvis der er fortaget omadressering. Det tjekker du lettest ved at se om adressen og arealerne i tingbogen svarer til oplysninger i BBR og at det så stemmer med, hvad der står på ejerlejlighedskortet.

Hvis det ikke gør det, så skal du videre til din kommune og få gerne hjælp af din landinspektør. De ved, hvem de skal kontakte for at få det ændret.

I Ejendomsret sidder Tenna Laursen lige nu og hjælper en lille ejerforening, som består af 3 sommer-ejerlejligheder ejet af samme ejer. De har været brugt til udlejning. Inden for de sidste 4 år er der foretaget en omadressering, hvor vejnavnet og rækkefølgen af husnumre er ændret. Af tekniske årsager stemmer adressen og arealerne i tingbogen ikke med, hvad der står i BBR. God ide at få styr på det forud for et salg, så det er den rigtige ejerlejlighed der sælges og senere pantsættes.

Har du en lignede situation så kontakt gerne Tenna Laursen på telefon 22691717 eller tl@ejendomsret.dk 

 

Tenna Laursen Ejendomsret

Tenna i fuldsving med EBR - beliggenhedsadresse

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk