Kontakt os på 22 20 17 17

Ejendomsgrænser – ønskedrømme

Oktober 2022

Indimellem møder vi ejendomme, som på matrikelkortet ser ud af hækkefelt til - se kortet til venstre. Ejendomsgrænserne i marken står fint og tydeligt, men de stemmer overhovedet ikke med matrikelkortet. Her har ejeren et valg om at få styr på ejendomsgrænserne ved at få registeret de faktiske grænser og ikke kun bevare de gl. matrikelkortsskel, som måske er 150 år gamle.

Det valgte Elie Challita at gøre i foråret med det formål at komme i gang med drømmebyggeriet. Elie spurgte os landinspektører i Ejendomsret om det virkelig kunne passe, at skellene var som matrikelkortet viste på Krak-kortet, og ikke som det så ud på stedet. Det havde vi en forholdsvis kort samtale om inden Elie resolut besluttede sig for, at det skulle der rettes op på. Måske havde de tidligere ejere ikke samme mod med ejendomsberigtigelser, hvor naboejerne tillige er et stort Gods og et Kloster.

Inden længe sendes byggeansøgningen frem med et ordentligt kortgrundlag, som viser de faktiske ejendomsgrænser - det er kortet til højre.

Har du samme rod og mod? Tjek din ejendom på www.krak.dk. Så ring til os i Ejendomsret.dk og få en snak om prisen for en korrekt indberetning af dine ejendomsgrænser – selv det vildeste tilfælde kan falde på plads.

 

Ejendomsberigtigelser

Et sted i Provisen

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk