Kontakt os på 22 20 17 17

En overset mulighed - omdan ledige erhvervslokaler til ejerlejligheder

September 2017

Det ses ofte at udlejning af erhvervslokaler er vigende, hvorimod efterspørgslen på ejerlejligheder i bykernen er stærkt stigende.

Mulighed for omdannelse gælder også bygninger med både erhvervs, -og bolig udlejning, opført før 1966. Kan udføres hvis en ejendom i sin helhed med alle tilhørende bygninger, består af min. 80% erhvervslejemål og max 20% boliglejemål.

Har ejendommen ledige erhvervslokaler, vil der være mulighed for at omdanne disse til boliger og opdele disse lejemål i ejerlejligheder. Meget attraktiv og styrker ejendommens rentabilitet.

Et krav er, at der etableres samme antal boliger som eksisterer i forvejen. Fremadrettet kan der fortsat være blandet bolig og erhverv i bygningen.

Derudover er der et par markante fordele som f.eks. fri lejefastsættelse på de nydannede boliger, og eventuel fritagelse for dækningsafgift kan som regel bevares. Det er også et plus, at omdannelsen kan ske kontinuerligt som erhvervslokaler frigives. Erhvervsejerlejlighederne forsat er frit stillet i relation til, hvordan erhvervsejerlejlighederne opdeles.

 

Håber dette har givet jer appetit på at vide mere om de mange muligheder.

Ring gerne for et uforpligtende møde.

Ledige erhvervslokaler omdannes til ejerlejligheder.

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk