Kontakt os på 22 20 17 17

Forstå dine ejendomsdata

Hvorfor er den nedlagte olietank ikke slettet i min BBR oplysning?
Er der Radon i vores bolig, eller hvad med Radon i drømmeboligen der lige er sat til salg?
Hvor kan jeg finde de rigtige skel-oplysninger nemt og sikkert? Må naboen gerne opføre høj carport i vores fælles skel? Hvordan får jeg indført nye separate regnvandsafløb i BBR?

De spørgsmål er blot få eksempler vi som husejere eller kommende købere af fast ejendom kan blive stillet over for. At få søgt de rigtige steder, eller meddelt myndigheder de korrekte data, har indtil nu, været lidt af en jungle at komme rundt i.

I samarbejde mellem www.dingeo.dk og www.ejendomsret.dk bliver det nu nemmere at finde og forstå de mange registre og dokumenter, der findes på en ejendom. På www.dingeo.dk kan du nemt finde de relevante informationer om ejendommen og et stærkt fagligt team fra Ejendomsret.dk tilbyder telefonisk og skriftlig assistance. Første henvendelse inklusiv en eventuel telefonsamtale er gratis. Er der behov for yderligere assistance er det efter honorar.

Som Landinspektør har jeg mange års erfaring med at hjælpe private borgere, offentlige og kommercielle bygherrer med rådgivning og praktisk arbejde i projekter og faglige udfordringer.

Klik på www.dingeo.dk for at hjælpe dig gennem jeres projekt, spørgsmål eller udfordring.

 

Komplekse ejendomsdata - www.dingeo.dk

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk