Kontakt os på 22 20 17 17

Godkendt vejprojekt ved Tagholm i Nørresundby

Oktober 2017

Det første byggeprojekt i den nye erhvervs-teknologikpark Tagholm i Nørresundby, er ved at være færdigt. Erhvervs-teknologiparken som bygges tæt på Aalborg Lufthavn og den 3. limfjordsforbindelse, bliver en del af den Europæiske infrastruktur, hvor lufthavnen vil medvirke til at tiltrække nye internationale teknologivirksomheder. Selve arkitekturen i byggeriet er også nyskabende med en rustik atmosfære i træ  parkhusstil.

Vejprojektet er netop blevet godkendt af Aalborg Kommune, og danner nu grundlag for projektering af kloak, -og ledningsarbejder i jorden.

 

Det er skønt at se et bygge-projektet i en større helhed, -i en sammenhæng som også rækker ud over landinspektørens klassiske arbejdsopgaver. Ikke mindst er det super interessant at være en del af samarbejdet med arkitekter, bygningskonstruktører, vejmyndighederne, ingeniører, hvor i øvrigt også grænsefladen med kloak-projektet for mig indgår.

Nu venter jeg spændt på den matrikulære godkendelse af udstykningen hos Geodatastyrelsen -den er lige på trapperne. Denne godkendelse danner jo grundlag for det videre arbejde med ejerskifte og belåning.

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk