Kontakt os på 22 20 17 17

Spændende julegave til Ejendomsret.dk

December 2020

Allerede først i december måned oplevede vi i Ejendomsret.dk en forpremiere på julegaverne da vi lykkes med at få en længe ventet “Skelforretning” godt igennem de offentlige myndigheder og systemer. Det vakte både stolthed og juleglæde.

Glæden skyldtes at det var en noget kompliceret sag som sjældent lander på vores og kollegaers bord, -og bl.a. derfor, i den grad, pirrede den indre Landinspektør nørd.

Kort fortalt handlede skelforretningen om “Fællesjord” i et ejerlav. Oprindeligt jordarealer som blev udlagt til fællesbrug af adskillige lodsejere i samme ejerlav.

Sagsbehandling og specielt turen gennem myndighedernes mølle tog adskillige uger, primært fordi en mængde af tekniske og komplicerede detaljer forsinkede registreringen.

Det er ikke ofte at Landinspektører får en sag som omfatter et “Fælleslod”, og kun i sjældne tilfælde er denne samtidig en såkaldt “Skelforretning”.

Alle i Ejendomsret.dk vil gerne sige tak til alle forretningsforbindelser, vores kunder, venner og til de der følger os, for jeres interesse og tillid til os og Ejendomsret.dk.

Trods mange bekymringer for Corona, håber vi I alle vil få et godt 2021. En glædelig jul og et godt nytår ønskes herfra.

 

Julehilsen 2020

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk