Kontakt os på 22 20 17 17

Matematik med græssende køer er selvfølgelig en naturlig ting

februar 2021

Skanderborg Kommune er tættere på at færdiggøre byggeri af en helt ny skole i Hørning by som ligger NØ for Skanderborg. Skolen bliver opført i et smukt terræn mellem marker og skov, hvor en lokal landmand har afstået jord til byggeriet.

Ejendomsret.dk har været med i projektet fra starten; kort efter at lokalplanen blev godkendt. Som noget af det første afsatte vi skel samtidig med at arkæologerne gravede. Det er som altid spændende at følge med i og være en del af.

Også helt fra start har der været et særdeles godt samarbejde med Skanderborg Kommune og specielt vores samarbejdspartner Atkins landinspektører som udarbejdede situations- og rettighedsplan. Mange faglige, økonomiske og naturmæssige interesser skulle varetages, men alt lige fra beskyttelse af drikkevand til hurtig sagsbehandling i kommunen, kørte bare på skinner.

Nu går der lidt tid inden den nye skole meldes helt klar og de første elever tager hul på hverdagen. Gad nok vide hvordan det vil gå med koncentrationen, når ungerne får udsigt til græssende køer i et dejligt landskab med frisk luft og højt til himlen.

Ejendomsret_Hørning_Ny_Skole

Hørning ny skole i smukt terræn mellem marker og skov

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk