Kontakt os på 22 20 17 17

Når udtjente erhvervsboliger bliver til nye skønne ejerlejligheder

November 2020

Ofte ser man at udslidte og måske forladte ejendomme hvor der engang var forskelligt erhverv, som f.eks. håndværk, småindustri eller måske en lidt større produktionsvirksomhed, ligger ubenyttet hen, -og desværre også forfalder og kun bliver et grimt bidrag til byen.

En nyere bestemmelse i “Ejerlejlighedsloven” har heldigvis medvirket til at stoppe denne kedelige udvikling som desværre typisk sker i de mindre bysamfund på landet. I dag er det nemlig blevet muligt at omdanne udtjente erhvervsbygninger til nye, energi-rigtige, og dejlige ejerlejligheder.

Ikke mindre end to gange siden 1. juli i år har Ejendomsret.dk deltaget i projekter hvor den nye bestemmelse har givet nyt liv til en udtjent erhvervsbygning.

Det er heller ingen hindring at etablere nye ejerlejligheder hvis der i forvejen allerede er beboelse i en tidligere erhvervsejendom. Så der er altså flere muligheder for en positiv byudvikling hvor det måske i flere år er gået tilbage i de mindre bysamfund med fraflytning, bustikslukninger eller negativ strukturel erhvervsudvikling.

Netop nu er Ejendomsret.dk i gang med et projekt i den gamle skønne slotsby Dronninglund i Vendsyssel. Forvandlingen fra grim ælling til en skøn svane kan begynde.

Landinspektørfirmaet Ejendomsret udtjent erhverv

Udtjent erhverv -genanvedelse til boliger

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk