Kontakt os på 22 20 17 17

Nyt år nye drømme

Januar 2024

Nyt år nye drømme

2024 er som en ny start på dagen, som en bog fyldt med tomme sider. Kuglepennen sidder vi selv med og det vores opgave at skabe vores helt egne historier til årsbogen.

Drømmer du om et naturligt fristed til overnatning i shelters, snobrødsbagning over bål eller bare et sted til at stresse af, samtidig med du passer på naturen. Der er faktisk en mulighed inden for rækkevidde. For Landbrugsstyrelsen har netop præciseret, at dannelsen af en naturejendom ikke kræver en landzonetilladelse. Dvs. det er blevet smule administrativt lettere at oprette en naturejendom.

Ejendomsret klarer de matrikulære forhold og min samarbejdspartner i Natur og Areal i COWI klarer den nødvendige plejeplan.

Har du et godt sted i tankerne, så kontakt Ejendomsret for at komme i gang med etableringen af en naturejendom.

Godt nytår fra Ejendomsret

 

Solopgang over Ovesø af Erik Bilde

Fotoet er ’lånt’ af Erik Bilde, en bekendt fra min barndomsby Sindal i folkemunde Soldalen. Hvis du vil se flere fotos fra naturen, så se nærmere i Erik’ fotoblog www.objektivtset.dk. De nordiske eksotiske fugle som Mandarinand, Isfulglen eller traner er alle fugle som Erik har foreviget – Sågar en blå frø i Slotved Skov.

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk