Kontakt os på 22 20 17 17

Sol, strand og sommerhusdrømme

Juni 2023

Der er højt til himmelen i Løkken og så i Ejendomsret for vi har netop færdiggjort en større udstykningssag af 52 sommerhusgrunde.

Områdets vision er at skabe et sommerhusområde i et klitlandskab i selve byen -Løkken og tæt på dens kulturliv. Områdets landskab og veje smelter sammen og der skabes en privat sfære omkring husene, så den sociale tryghed bevares. Friarealerne beplantes med marehalm og vilde græsser og husene opføres træhusstil med terrasser. Et godt sted, hvis du vil bo i naturen.

Arbejdet er udført i samarbejde med ejendomsudvikler Arne Sonnesen, der har tænkt tankerne sammen med arkitekt Michael Glad og Brian Nielsen, Krogh Arkitektur. Ingeniør Anders Søndergaard, Niras har sørget for vejprojektet og at Politimyndigheden er tilfredse. Landinspektør Louise Holm Kristoffersen har klaret selve udstykningssagen sammen med Steffen Lange, Landmålerkompagniet, som afsætter de mange sommerhuse.

Det har været en fornøjelse at være en del af det tværfaglige projekt og inden så længe er de første to prøvehuse klar, og dem glæder jeg mig til at se.

For jer som er nysgerrige efter at se det nye sommerhusområde, så kan I se rigtig meget på hjemmesiden  https://xn--klithusene-lkken-wxb.dk/ og læg vejen forbi hen over sommeren.

 

Sommerhusområdet Klithusene, Løkken

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk