SUPERNØRD OG GRØNNE GUMMISTØVLER

9. semesterprojekt om §26 i Tinglysningsloven

Camilla Gstir-Svenstrup som læser til landinspektør, har netop afsluttet sit praktikophold hos ejendomsret.dk hvor hun samtidig har færdiggjort sit projekt til 9. semester.

Camillas projekt handler primært om § 26 i Tinglysningsloven. Paragraffen regulerer bl.a. den drønsvære jura og balance omkring begreberne ”hævd” og ”at være i god tro”, f.eks. hvis man bare fjerner en markvej eller en gammel kirkesti i kulturlandskabet.

At grave sig ned i juraen og så lave det projekt som Camilla har gjort, er i den grad nørderi på højt niveau.

For ejendomsret.dk og mig har det været en kæmpe udfordring og stor glæde at sparre, -men også udfordre Camilla på alle juraens krinkelkroge i § 26. Det er som ofte sket i behagelige samtaler og med relevante cases, -som oftest med udgangspunkt i ejendomsret.dk løbende sager.

Camilla fortæller: ”at det har været super fedt at få mulighed for at fordybe sig i f.eks. temaet ”hævd” med rigtige sager. Det er jo virkelig spændende nørderi som jeg ellers først vil lære noget om når jeg træder ind i arbejdslivet for alvor, -ja faktisk allerede til sommer. Det glæder jeg mig selvfølgelig helt enormt meget til”.

Jeg er stolt af Camillas indsats i ejendomsret.dk og jeg ved at hun er godt rustet til sin snarlige debut som landinspektør.

Jeg tror egentlig også jeg har været med til at forankre Camillas glæde ved verdens bedste job, -som nørd i grønne gummistøvler.

 

Camilla Gstir-Svenstrup landinspektørkandidat 2020

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk