Kontakt os på 22 20 17 17

Åbenhed for forandringer i en omskiftelig verden

August 2021

I går var kontorstolen i Ejendomsret skiftet ud med bølget terræn i Bramslev Bakker. Dagen forløb nemlig i smukke omgivelser ved Mariager Fjord, hvor dygtige Tina og Jannie fra konsulenthuset Helhjertet har tilrettelagde et udviklingsforløb for Ejendomsret.  

Formålet er at skabe en lærende organisation, som er fyldt med håb og forventninger til en positiv fremtid med plads til tryghed, høj faglighed og god kommunikation i samarbejdet omkring de ejendomsretlige opgaver.

Vi eksperimenterede med nye tanker og metoder, så vi hurtigt og effektivt kan sprede viden i organisationen, vi skal lære af vores egen og andres erfaringer og historier. Alt sammen for at skabe grundlag for innovation i arbejdsprocesser.

Det afprøvede vi gennem fysiske lege og faglige oplæg. Her blev vi udfordret og stimuleret til at finde kreative løsninger i processer. Vi afprøvede håndgribelige og konkrete mindfulness metoder til lagring af positive oplevelser i kroppen -som på både den korte og lange bane fremkalder glæde og taknemlighed. 

Alt sammen en nødvendighed for at skabe et stærkt innovativt læringsmiljø i en omskiftelig verden.

Medarbejdere ved Ejendomsret har allerede startet en ny dag fuld af energi, godt humør og med håndgribelige redskaber til at bevare fokus og ro i den travle hverdag.

Vi i Ejendomsret siger tak og på gensyn til Tina og Jannie konsulenthuset Helhjertet.

Landinspektørerne på vandet

Landinspektørerne på vandet - Mariagerfjord

Aftensmaden med udsigt

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk