Landinspektørfirmaet Ejendomsret ApS

Landinspektørfirmaet Ejendomsret Aps er en veletableret virksomhed centralt beliggende i Nørresundby og Aalborg.

Virksomheden er startet og indehaves af Landinspektør Louise Holm Kristoffersen som valgte et karriereskift for at kunne koncentrere sig om juraen ved komplicerede ejendomsprojekter.

Bl.a. derfor har Louise Holm Kristoffersen valgt at outsource øvrige faglige opgaver til faste samarbejdspartnere så fokus for virksomheden bliver kunderne og projekterne.

 

Hvorfor Ejendomsret ApS?

At møde andre faggrupper der også nærer stor passion for ombygning og renovering, at formidle samarbejde for at skabe boligoplevelser ud af næsten ingen ting, -og til en overkommelig pris, er min styrke og min drivkraft.

På området ”Ejerlejligheder”, har jeg gennemført mange opdelinger og registreringer for både mindre ejendomme samt større komplekser med flere hundrede lejligheder.

Er der brug for juridisk og faglig bistand i forbindelse med f.eks. Fremmed ledning på grund, vejrettighederudstykning, bygning på fremmed grund eller måske tinglysning?

Gå på opdagelse i mit univers, og bliv inspireret til at høre mere om mig og mit firma.

 

Landinspektør Louise Holm Kristoffersen

Landinspektør Louise Holm Kristoffersen

Landinspektørfirmaet Ejendomsret ApS Gitte Fruergaard

Matrikeltekniker Gitte Grønning Fruergaard

Ny medarbejder til Ejendomsret.dk

Vi har rigtig travlt, og alt tyder på det fortsætter i 2021. Det er derfor med stor glæde at kunne præsentere vores nye kollega Gitte Grønning Fruergaard som startede hos os i starten af oktober 2020. Gitte vil her præsentere sig selv:

Jeg har været i landinspektørbranchen siden 1994 med en enkelt afstikker på 5 år til energiselskabet Norlys. I 1997 (august) blev jeg udlært som teknisk tegner.

I starten af min karriere var det typisk samarbejdet mellem ingeniører og forsyningsselskaber omkring ledningsregistrering og lodsejeraftaler jeg arbejdede med.

Senere blev det juraen, hvor arbejdet med BBR og ejerlejligheder fyldte meget.

Det er et stort privilegium at arbejde hos Ejendomsret.dk. Specielt fordi opgaverne er så forskellige fagligt set, men jeg sætter også meget stor pris på kundekontakt, -så dagene bliver aldrig ens eller rutineprægede.

Fritiden går med familie og venner som fylder meget. Jeg engagerer mig også i børnenes foreningsliv med f.eks. bestyrelsesarbejde i garderkulturen, eller på sidelinjen rundt omkring badmintonhallerne i Nordjylland.

Når tiden tillader det deler jeg også en fællesinteresse med min mand, hvor vi opfører eller renoverer énfamiliehuse.

 

Gitte

Ejendomsret.dk har ansat Angelina som studentermedhjælper. Hun læser til Landinspektør ved Aalborg Universitet.

Vi glæder os rigtigt meget til samarbejdet som jeg er sikker på både Angelina og Ejendomsret.dk vil få stor glæde af.

Den bedste måde at introducere Angelina på, er at lade hende præsentere sig selv: 

”Jeg kommer oprindeligt fra Rusland, men flyttede i 2015 til Danmark, og i 2017 startede jeg på landinspektør-uddannelsen på Aalborg Universitet. Til september starter jeg kandidatdelen af min uddannelse.

Gennem studiet har jeg erfaret, at jeg har interesse og flair for både jura, ejendomsdata og GIS. I Ejendomsret.dk får jeg mulighed for at arbejde med disse fagområder i praksis og høste erfaring fra det virkelige arbejdsliv. 

Arbejdet med ejendomsdata er ikke helt nyt for mig. Hos Ejendomsret.dk kan jeg bruge mine erfaringer fra mit andet studiejob ved Aalborg Kommune, hvor jeg har lært meget om dataregistrene, især BBR og DAR, samt sammenhængen mellem disse og kvalitetssikring af ejendomsdata. 

Jeg har allerede erfaret at dagene i Ejendomsret.dk er meget varierede, fordi firmaet arbejder med en bred vifte af fagets områder. Jeg bliver løbende introduceret til fagets mange facetter gennem spændende og udfordrende opgaver, hvor Louise svarer tålmodigt på mine mange spørgsmål og deler sin passion for faget. Jeg har endnu ikke fået to opgaver, der var ens.  

 

Angelina

Landinspektørfirmaet Ejendomsret Angelina Vyacheslavovna Ageenko

Landinspektørstuderende Angelina Vyacheslavovna Ageenko

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk