Landinspektørfirmaet Ejendomsret ApS

Landinspektørfirmaet Ejendomsret Aps er en nystartet virksomhed centralt beliggende i Aalborg og Nørresundby.

Virksomheden er startet og indehaves af Landinspektør Louise Holm Kristoffersen som valgte et karriereskift for at kunne koncentrere sig om juraen ved komplicerede ejendomsprojekter.

Bl.a. derfor har Louise Holm Kristoffersen valgt at outsource øvrige faglige opgaver til faste samarbejdspartnere så fokus for virksomheden bliver kunderne og projekterne.

 

Hvorfor Ejendomsret ApS?

At møde andre faggrupper der også nærer stor passion for ombygning og renovering, at formidle samarbejde for at skabe boligoplevelser ud af næsten ingen ting, -og til en overkommelig pris, er min styrke og min drivkraft.

På området ”Ejerlejligheder”, har jeg gennemført mange opdelinger og registreringer for både mindre ejendomme samt større komplekser med flere hundrede lejligheder.

Er der brug for juridisk og faglig bistand i forbindelse med f.eks. Fremmed ledning på grund, vejrettighederudstykning, bygning på fremmed grund eller måske tinglysning?

Lad mig være jeres resurceperson som bliver den ekstra medarbejder der hurtigt og billigt løser komplicerede opgaver, -eller eventuelt hjælper med at få sagsbunkerne nedbragt.

Gå på opdagelse i mit univers, og bliv inspireret til at høre mere om mig og mit firma.

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk