Kontakt os på 22 20 17 17

Landinspektørrådgivning
i arealer og rettigheder

Din Landinspektør kan ofte klare udfordringer inden de bliver til problemer.

Hvor præcist går egentlig skellet, -eller hvordan klares lige lejemålsberegninger efter alle regler og ny lovgivning?

Det kan også være opdatering af BBR eller måske assistance til udstykning eller opdeling i ejerlejligheder. Eller en helt tredje opgave - uanset jeres udfordring, spares der både tid og penge jo tidligere din Landinspektør er med i løsningen.

 

Hvorfor Ejendomsret ApS?

At møde andre faggrupper der også nærer stor passion for ombygning og renovering, at formidle samarbejde for at skabe boligoplevelser ud af næsten ingen ting, -og til en overkommelig pris, er min styrke og min drivkraft.

På området ”Ejerlejligheder”, har jeg gennemført mange opdelinger og registreringer for både mindre ejendomme samt større komplekser med flere hundrede lejligheder.

Er der brug for juridisk og faglig bistand i forbindelse med f.eks. Fremmed ledning på grund, vejrettighederudstykning, bygning på fremmed grund eller måske tinglysning?

Gå på opdagelse i vores univers, og bliv inspireret til at høre mere om mig, mine unikke kollegaerne og mit firma.

Mød holdet

Louise Holm Kristoffersen
Louise Holm Kristoffersen Beskikket landinspektør lhk@ejendomsret.dk 22201717 Læs mere
Tenna Laursen
Tenna Laursen Afgangsstuderende landinspektør tl@ejendomsret.dk 22691717 Læs mere
Emil Falk Knudsen
Emil Falk Knudsen Landinspektørstuderende Læs mere

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk

Louise Holm Kristoffersen

Beskikket landinspektør

Landinspektørfirmaet Ejendomsret Aps er en veletableret virksomhed centralt beliggende i Nørresundby og Aalborg.

Virksomheden er startet og indehaves af Landinspektør Louise Holm Kristoffersen som valgte et karriereskift for at kunne koncentrere sig om juraen ved komplicerede ejendomsprojekter.

Bl.a. derfor har Louise Holm Kristoffersen valgt at outsource øvrige faglige opgaver til faste samarbejdspartnere så fokus for virksomheden bliver kunderne og projekterne.

Tenna Laursen

Afgangsstuderende landinspektør

Tenna har nu været ansat hos Ejendomsret som studentermedhjælper i lidt over et år sideløbende med sine uddannelse i landinspektørvidenskab, som Tenna afslutter til sommer efter 5 år på Aalborg Universitet.

Tenna udtaler, at netop dette studie fangede min interesse, fordi det rummer så mange elementer, hvor især det ejendomsretlige og juridiske perspektiv har min interesse. Jeg synes især, at det er spændende at få lov til at dykke ned i mere komplekse sager, hvor en løsning på en opgave skal findes gennem historiske oplysninger.

Min tid i ejendomsret har indtil videre bidraget til at kunne opbygge en større og grundlæggende forståelse af landinspektørfaget, hvor Louise med en høj faglighed, passion og åben kommunikation har lært mig en masse nyt og givet mig mulighed for arbejde med en række forskellige opgaver.

Derudover har jeg netop afsluttet 2 måneders virksomhedsophold hos Ejendomsret, hvor jeg sammen med en medstuderende nu skal have færdiggjort vores projekt som omhandler en undersøgelse af landinspektørens forskellige typer af ansvar og hvilket råderum en landinspektør har at anvende. Her har Louise bidraget med en praktisk vinkel på projektet ved at bidrage med materiale og viden i form af cases og overvejelser fra praksis."

Privat bruger Tenna gerne sin fritid i naturen med gåture, på at fordybe mig i små kreative projekter eller tilbringe tid sammen med min familie og studiekammerater.

Emil Falk Knudsen

Landinspektørstuderende

I maj 2021 blev Emil ansat som studentermedhjælper i Ejendomsret. Emil er stærk i bl.a. matematik og passer perfekt sammen med os andre når vi bladtandet forbereder skelberegninger forud for opmålingerne.

Den bedste måde at introducere Emil på, er at lade Emil præsentere sig selv:

”Jeg hørte først om studiet gennem en TV-udsendelse da jeg gik i gymnasiet, hvorefter jeg var i et kortvarigt praktikophold hos Geopartner.

Nu går jeg på tredje semester og er godt tilfreds med mit valg af studie, heraf særligt grundet den tekniske side af uddannelsen. Dette kommer bl.a. til udtryk når mine kammerater kæmper med at fange min opmærksomhed så snart jeg har fået startet ArcMap eller MicroStation op.

På andet semester fik jeg tilbudt et arbejde hos Ejendomsret, hvilket jeg er glad for af flere årsager.

I første omgang er det en unik mulighed for at få praktisk erfaring, og ydermere er der også et godt arbejdsmiljø, hvor der lægges op til at ikke blot tage ansvar for, men også vokse med opgaverne, som vi arbejder med.

Derudover er mine kolleger også gode til at hjælpe mig og besvarer gerne mine faglige spørgsmål, både de arbejdsrelaterede og de spørgsmål, der opstår af ren og skær interesse. Eksempelvis har Louise hjulpet mig med at udbygge mit netværk, så jeg har kunne lære mere om udenlandske geodata.

 I min fritid kan jeg godt lide at gå ture, spille musik og arbejde med GIS."

 

Emil Falk Knudsen