Kontakt os på 22 20 17 17

Fremmed ledning på ejendom

Det sker ofte at en ledningsejer som f.eks. et forsyningsselskab, ønsker at anlægge en ledning på fremmed ejendom. Det kan være i forbindelse med større anlægsprojekter, eller måske anlæg i mindre målestok. Uanset omfanget af arbejdet vil det betyde ulempe for lodsejer, samt forhandlinger som kan blive komplicerede. Specielt hvis man har andre fremtidige planer for sin ejendom.

I COWI fik jeg stor erfaring med netop forhandlinger omkring ledningsret, erstatningsberegning efter det såkaldte ”gæsteprincip”, tinglysning m.m.

 

Har I ejendom som bliver berørt af ledningsarbejde, kan jeg også her tilbyde min assistance i behandling af alle dokumenter herunder forhandlinger, erstatningsberegning samt eventuelt tinglysning.

 

Udvalg af anlægsprojekter hvor jeg som specialist har medvirket:

Opgradering Hobro – Aalborg og Aarhus Letbane.

Selvstændig vurdering af retstilstanden for berørte ledninger iht. gæsteprincippet. Koordinering af lednings-omlægning, udarbejdelse af ledningsprotokoller, aftaler, koordinerings-møder med ledningsejerne. Håndtering af tilbagemeldinger, samt lednings-protokolaftaler med ledningsejerne.

 

Den Nye Bane, København – Ringsted.

Selvstændig vurdering af retstilstanden for berørte ledninger iht. gæsteprincippet. Korrespondance med ledningsejerne vedrørende dokumentation for erstatning. Protokoludkast til ledningsejerne, herunder behandling af tilbagemeldinger. Juridisk besvarelse af retstilstanden for berørte ledninger. Overordnet vurdering af omkostninger forbundet med ledningsomlægninger, samt håndtering af endelig indgåede lednings-protokolaftaler.

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk