Kontakt os på 22 20 17 17

Lej en ekstra hånd

Alle kender sikkert den situation hvor de løse ender og sagsbunkerne nærmer sig loftet.

Undgå at tabe projektet eller kunden på gulvet. Hyr en ekstra og kompetent resurceperson til at hjælpe i en længere, eller kortere periode, eller måske blot løse en enkelt mindre opgave.

Jeg har stor erfaring i at arbejde selvstændig eller i teams. Bl.a. som projektleder eller specialist hos både Vejdirektoratet, Geodatastyrelsen, COWI samt Den Ledende Landinspektør. Det var mindre opgaver, men også større anlæg som f.eks. motorvejsprojekter, Aarhus Letbane eller den nye jernbanestrækninger København - Ringsted.

Er arbejdsopgaverne ved at tage overhånd, kan jeg blive den resurceperson der kan hjælpe.

Har samlet et par eksempler hvor jeg indgik som konsulent, -og resurceperson:

Motorvejsprojektet 6714 Holstebro N – Snejbjerg: I samarbejde med VD’s projektingeniør, landinspektører og øvrige konsulenter:
Udarbejdelse af ledningsprotokoller for rettigheds- og betalingsaftaler. Juridisk vurdering vedrørende erstatning, samt vurdering af omkostninger. Samlet korrespondance.

Lovforberedende arbejde vedrørende ”Matriklens Udvidelse” v/ Geodatastyrelsen. Konsulent/ Specialist på Ejerlejligheder og Tinglysning:

”Opdeling af ejerlejligheder” samt fremtidig håndtering af ”Bygning på fremmed grund”. Projektarbejdet har b.la. omfattet ideforslag, erfaringsudveksling, sagsflow-overblik, særlige ejerlejlighedssager som er anvendt i GST’s lovforberedende arbejder og systemudvikling.

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk