Kontakt os på 22 20 17 17

Servitut, ledning, -og arealundersøgelser

Skal der udvides og bygges til ejendommen, ombygge ejerlejligheden, eller måske opføres nyt hus på grunden, -er der en stribe af regler i lovgivningen som man bør kende grundigt.

Det kunne f.eks. være regler om jordkabler til internet, TV og telefon, kloak, vand og gasledninger, og ikke mindst en eller flere tinglyste servitutter eller private retsgældende aftaler.

Der kan være store summer og forsinkelser i spil såfremt man overser bare en enkelt detalje om f.eks. arealbinding, en gasledning eller en tinglyst servitut.

Jeg kan tilbyde at udarbejde en ”Servitut, lednings, -og arealredegørelse” hurtigt og billigt. Her samler jeg data fra flere registre med bl.a. servitutter, arealbindinger og ledningsoplysninger.

Har man det fulde overblik inden byggeriet starter, kan der spares mange penge og ærgelser, og det vil give tryghed og sikkerhed for en god start af jeres projekt.

 

Referencer:

Friis Aalborg Bycenter: Servitutredegørelse over tinglyste servitutter og andre arealbindinger samt aflysning af de mange uaktuelle servitutter. 

Aalborg Forsyning, vand: En servitutredegørelse over tinglyste vandledninger og dyrkningsdearationer.

Århus Letbane: Servitutredegørelse over tinglyste servitutter og ledningsprotokol.

Vil I have et uforpligtende tilbud på opgaven eller besøg?

22 20 17 17

Jeg sidder klar til at besvare jeres mail eller opkald

lhk@ejendomsret.dk